Šport 3 Považská Bystrica

e-mail
TREK Fuel EXe 8 XT NAUTICAL NAVYKTM MACINA KAPOHO 7971 2023

Fuel EXe 8 XT
Zobraziť v plnej veľkosti


Fuel EXe 8 XT

Cena: 7 000,00 €    6 299,00 €


skladom veľkosť S, M, L, XL
 
Fuel EXe 8 je hliníkový elektrický horský bicykel pripravený na traily, ktorý vám potichu pomôže zdolať stúpania, aby ste mali dostatok sily na dynamické zjazdy. Presne ako jeho karbónová verzia, vyzerá a jazdí ako tradičný trailový bicykel, no ponúka podporu malého, ale výkonného pohonu s harmonickou valčekovou prevodovkou, elegantnú displej na hornej rúrke a kompaktné diaľkové ovládanie. Je vybavený špičkovými dielmi, napr. odpruženie FOX, široké kolesá Bontrager Line Comp pre bezdušové použitie a 12-stupňovým radením Shimano XT.
 
Záleží vám na výkone, ale aj na cene. Chcete všetku vyspelú techniku zo špičkového modelu Fuel EXe, avšak na bicykli, ktorý sa zmestí do vášho rozpočtu. Chcete komponenty, ktoré vás nikdy nenechajú v štichu, robustný zliatinový rám ako stvorený do drsných terénov aj dostatok výkonu na zdolanie akéhokoľvek stúpania.
 
Rám Alpha Platinum Aluminum s pohonom TQ HPR50 s harmonickou valčekovou prevodovkou, plne integrovanou a vyberateľnou 360 Wh batériou a smart nabíjacím portom. Integrovaný LED displej a diaľkové ovládanie na riadidlách sa ľahko používajú počas jazdy. Predné odpruženie FOX Rhythm Float EVOL 36 so zdvihom 150 mm s tlmením GRIP, zadné odpruženie FOX Performance Float X so zdvihom 140 mm. Široké kolesá Bontrager Line Comp 30 s prípravou na bezdušové používanie, 12-stupňové radenie Shimano XT, hydraulické kotúčové brzdy a teleskopická sedlovka.
 
Ak chcete technológie najvyššieho modelu Fuel EXe bez vysokej cenovky, je model Fuel EXe 8 určený práve pre vás. Získate rovnaký pohon, displej aj geometriu jeho karbónovej verzie a k tomu lepšie odpruženie a sadu Shimano XT – na cenovo výhodnejšom zliatinovom ráme.
 
- Získate všetku vyspelú techniku nášho špičkového ľahkého e-MTB bicykla za cenu, ktorá nezruinuje váš rozpočet
- Odpruženie FOX pohltí nerovnosti trailu a 12-stupňové radenie Shimano XT hladko radí aj pri záťaži
- Jeho malý, ale výkonný pohon TQ je vyladený na trail. Nerobí hluk, aby ste si vychutnali prítomnosť okamihu. Zvyšuje výkon spolu s vami pre prirodzený pocit z jazdy - Integrovaný displej, nabíjací port a ovládacie prvky sa jednoducho používajú, sú elegantné a intuitívne
- Nastavte geometriu pomocou Mino Link alebo zmeňte uhol hlavovej trubky a majte všetko ešte viac pod kontrolou
 
Motor TQ-HPR50 – malý, tichý, výkonný Motor TQ-HPR50 je mimoriadne účinný a vyznačuje sa neprekonateľným pomerom výkonu a hmotnosti. Väčšina motorov používa ozubené kolesá a remene, ktoré zaberajú veľa miesta, môžu byť hlučné alebo sa poškodiť. Motor TQ-HPR50 používa harmonickú kolíkovú prevodovku, ktorá je malá, absolútne tichá a pôsobí neuveriteľne prirodzeným dojmom.

Predlžovač dojazdu Doprajte si o 40 % dlhší dojazd s voliteľnou 160 Wh externou batériou. Zmestí sa do štandardného držiaka na fľašu s vodou a nevyžaduje komplikované zapojenie alebo špeciálne držiaky.

Pripojiť, prispôsobiť, vypočítať Aplikácia Trek Central sa bez problémov pripojí k vášmu bicyklu, aby ste si mohli prispôsobiť motor, sledovať aktivitu a využiť ďalšie spôsoby analýzy a prispôsobenia jazdy. Dokonca získate navigačné funkcie a výpočty dojazdu v reálnom čase.

Odnímateľná batéria 360 Wh batéria vám poskytne energiu na 2-5 hodín. Je skrytá v dolnej rámovej rúrke, ale stále sa dá ľahko vybrať pre pohodlnejšie nabíjanie.

Systém Active Braking Pivot Systém Active Braking Pivot umožňuje našim inžinierom nastaviť reakciu odpruženia na zrýchlenie a brzdné sily nezávisle.To znamená, že máte väčšiu istotu pri ovládaní, keď to najviac potrebujete.

Voľne alebo strmo, je to na vás Nainštalujte manžety na nastavenie uhla hlavového zloženia (predávajú sa samostatne) a upravte si uhol hlavovej trubky o stupeň strmšie alebo voľnejšie podľa svojich predstáv – to všetko bez vplyvu na výšku stredového zloženia.

Špecifikácia modelu

RÁM
Popis Alpha Platinum Aluminum, odnímateľná batéria, interné vedenie, zliatinový kolískový spoj, sedlová trubka 34,9 mm, horné uchytenie vedenia reťaze, retiazka 55 mm, Mino Link, ABP, Boost148, UDH, zdvih 140 mm
Materiál ALUMINIUM
Prevedenie UNI
Vidlica Fox Rhythm 36, pneumatická pružina Float EVOL, tlmič GRIP, kužeľovité riadenie, odstup 44 mm, Boost110, os Kabolt 15 mm, zdvih 150mm
Hlavové zloženie Integrované ložiskové
Tlmič
 
Fox Performance Float X, dvojpolohový tlmič, 205 mm x 60 mm
POHON
Kazeta Shimano XT M8100, 10-51z, 12-rýchlostné
Radenie Shimano XT M8100
Prehadzovač Zadný: Shimano XT M8100, dlhá klietka
Kľuky E*thirteen E*spec Plus, dĺžka 165 mm
Stredové zloženie N/A
Reťaz Shimano SLX M7100
Pedále N/A
BRZDY
Predná Shimano páka M6100, strmeň M6120 so 4 piestami
Zadná
 
Shimano páka M6100, strmeň M6120 so 4 piestami
Predný rotor
 
Shimano RT66, 6 skrutiek, 203 mm
Zadný rotor
 
Shimano RT66, 6 skrutiek, 203 mm
KOMPONENTY
Sedlo Bontrager Arvada, duté lyžiny z chrómmolybdénovej ocele, šírka 138 mm
Sedlovka TranzX JD-YSP39, zdvih 100/150/170 mm, vnútorné vedenie, 34,9 mm
Riadidlá Bontrager Line, zliatina, 35 mm, zvýšenie 27,5 mm, šírka 780 mm
Predstavec Bontrager Elite, 35 mm, 0 stupňov, dĺžka 45 mm
Gripy/Omotávky Bontrager XR Trail Elite, nylonové, uzamykacie
KOLESÁ
Predné Bontrager Line Comp 30 Tubeless Ready, 28 otvorov, ventil Presta Boost110 pevná os 15 mm
Zadné
 
Bontrager Line Comp 30 Tubeless Ready, 28 otvorov, ventil Presta Rapid Drive 108, Shimano MicroSpline, Boost148, pevná os 12 mm
Plášte Bontrager XR5 Team Issue TLR, plášť Inner Strength, aramidové lôžko, 60 tpi, 29 x 2,50“
ĎAĽŠIE PARAMETRE
Čistá hmotnosť 20.1 kg
Nosnosť 136 kg